En skattkista

Det är spännande med barn. De är oförutsägbara till större delen och allt i huset byter plats eller försvinner. Ibland blir man så nyfiken och det kändes nästan lite förbjudet att titta vad som låg i skattkistan. Men jag öppnade den och fick fram två mjuka stenar och en liten diamant. Ja sen var det två små playmobildelar också. Stenarna är nog inte vilka stenar som helst utan de ska nog vara behandlande stenar. Jag är helt okunnig vad gäller stenar och örtmedicin. Jag läser och lyssnar men det fastnar inte. Det är samma sak med astronomi och geografi. Där är jag obildbar. Konstigt för jag är inte ointresserad och jag tror på örter då de är föregångare till kemiska produkter. Men stenar är jag lite skeptisk till då jag en gång hamnade i ett sällskap där vi alla tilldelades en sten av en andlig ledare. Så skulle vi känna in hur den påverkade oss. Vi vill ju vara så artiga och tillmötesgående så majoriteten kände sig lugnare av stenen. Sen en dag tvättade jag min vindjacka och i ena fickan kände jag en klump. När jag tittade närmre så var det stenen som nu var helt spräcklig och merparten av den ljusblå färgen var borta.

Annonser

One thought on “En skattkista

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s