En höstdag

Som jag nämnde tidigare har vi fått känna på naturens starka krafter. Om ni tittar på trädstammen så har det fått ett lodrätt streck längs med hela stammen. Jag vet inte hur djup revan är för jag vågade inte gå nära. Trädet är enormt! Hoppas att det klarar sig… Men visst är det mysigt med hösten och nu är det soppor och grytor som gäller. Här ser ni rödbetan jag köpte som ska bli borstj och sen persiljerötterna som ska smaksätta en annan soppa.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s