Fingervirkning

Måns kom hem igår och hade fingervirkat ett halsband till mig. Ikväll ville han fortsätta men jag hade inget garn och han blev förtvivlad. Jag letade desperat efter något att fingervirka med och till sist blev det paketsnöre. Tyvärr sådant man krusar med en sax så det till sist jag som satt med fingervirkningen. Det var beroendeframkallande men vad ska man ha dessa girlanger till. Något förslag? Girlangen på bilden har MÅNS gjort och det ska nog på en dag då kontaktlinserna är på. Man ska nog inte konkurrera med girlangen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s