Mammas fönsterprydnader

20170928_195220

Hej Inger mfl!

Här kommer lite ögongodis för er som är lagda åt detta hållet. Idag har jag varit kompledig då jag arbetade i helgen. Jag har dock smygjobbat en del men annars har jag liksom mamma arrangerat mina pryttlar. Sen lyssnade jag på en massa klassisk musik och lagade italienskt. Vi ska till Rom pm några veckor och gud vad jag ska njuta där! Tänk alla vackra byggnader… Sen goda ostar och viner och hasselnötsglass. Jag kommer att rulla hem av egen maskin. Pizza och pasta bidrar också till en sådan hemresa. Imorgon är det fredag och på lördag är det lösgodisets dag. Det kände ni inte till kanske? Jag är medlem i soffliggarnas klubb. Det innebär att hemmakväll skickar ut sådan viktig info till mig. Hade jag inte varit medlem hade även jag levt i ovisshet. På söndag är det loppisdags och jag och min parhäst Birgitta Brunett ska rea ut lite av varje. Hoppas vädret blir ok. Det får gärna vara haldant bara det inte regnar. Hoppas ni får en fin fredag. Folk i allmänhet är trevligare torsdag tom lördag så vi har några fina dagar framöver.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s