Så kan det vara

FB_IMG_1506628018004

Jag är inte hundraprocentigt säker vad gäller grammatik men stavning är jag rätt bra på. En sak som är plågsamt är när man samarbetar med någon som särskriver. Detta kan även gälla chefen vilket jag erfarit. Det värsta är att om man är osäker på stavning och tar hjälp av ett rättstavningsprogram så kan även detta särskriva. Det betyder att någon mänsklig varelse måste gå in och berätta att det är fel. Det uppfattas ofta som snobbigt och det blir dålig stämning. Så vad gör man?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s