Ibland blir man rädd

På bilden ser ni två djur och det högra är ett prydnadsdjur. Jag har haft denna lilla sparv i en kruka med en grön växt. Igår hade den hamnat på ett helt nytt ställe och jädrar vad rädd jag blev! Jag hann tänka tusen tankar om hur jag skulle kunna rehabilitera fågeln och hur själva infångandet skulle gå till. Jag närmade mig den försiktigt och sen såg jag att den inte hade fötter. Å herregud! Vad skulle jag göra nu? Sen kände jag igen den. Min ruggiga, gulliga låtsassparv hade hamnat på  ett nytt ställe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s