Uppe i ottan

I morse var jag uppe i ottan eftersom jag och Birgitta Brunett skulle stå på loppis i Kyrkheddininge. Solen sken på ända fram till 12.00 då regnet smög sig på. Som tur var hade vi en köpglad publik de första timmarna så vi summerade dagen med att det var en värdig säsongsavslutning av loppis 2017. Sista rundan blev återvinningsstationen ( låter trevligare än soptippen) där vi lämnade av det mesta av vårt överskott. Där sorterades våra saker för att säljas vidare i second handbutiker. Så ett gott slut med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s