Lite som en resa tillbaka i tiden

I Helsingör kände jag lite vingslag från förr även fastän jag inte själv varit med om den tiden. Men att högtidligt fika på ett fint konditori, styckköpa dragkedjor för 2 kronor styck kändes som en tidsresa. Jag tänkte att hädanefter kanske jag ska gå till ett anrikt konditori en gång i månaden istället för att ströäta sämre sorter. Över huvudtaget suktar jag efter upplevelser. Idag har jag varit på Malmö Live som är både konserthus och kulturhus och vilket ställe! Rekommenderar en guidning av eminenta Anna som inspirerar oerhört till att ta del av all kultur kring Malmö live. Jag ska genast kolla in kommande program!

Annonser

One thought on “Lite som en resa tillbaka i tiden

  1. Första torsdagen och fredagen i juni är Prästgårdshaven i Brønshøj öppen för allmänheten och entréavgiften är två kronor precis som den alltid har varit sedan 30-talet! Det tycker jag är alldeles underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s