Förväntansfull

Det är smockfullt av roliga saker ända fram till jul. Jag försöker att ha en helhetssyn vilket behövs när man planerar aktiviteter på en Träffpunkt men samtidigt att njuta för stunden. Det är just att stanna upp som är så givande för det är då det händer. Man pratar med någon och kommer in på oväntade ämnen. Eller renoveras kroppen och lugnar ner sig så att man kan känna hur livsandarna växer fram successivt. Att baka är nästan alltid en god idé. Kravlös bakning. Jag gillar att sätta en vetedeg en ledig dag. Då får man chansen att pausa med jämna mellanrum och bara följa degen i processen. Sen får man njuta av resultatet. Bra för själen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s