Det är ju du!

Har ni sett vilken cool frisyr! Jag kände igen den på något vis och sen kom jag på det. Birgitta Brunett har precis denna frisyr. Ursnyggt på den som har såhär underbart tjockt hår. Såg ni förresten inslaget på tv om löshår? Jag gjorde inte det men tydligen är det de svagaste i samhället som fått klippa något av det enda man får gratis. Nu undrar jag vad Carola, Laila Bagge, Maria Montazami med flera kommer att göra. Kanske får man se nya frisyrer framöver. Det skulle kännas uppfriskande. Särskilt när det finns så många snygga korta frisyrer. Hade jag inte haft så många dubbelhakor och känt mig okvinnlig skulle jag välja en kortare frisyr. Eller en lugg som ser ut som ett barn klippt den. Rätt coolt det också. Får man förresten säga coolt! Kanske inte är coolt överhuvudtaget.

Annonser

2 thoughts on “Det är ju du!

  1. Jag tycker inte, att du ska ändra din frisyr, Maria! Den är enkel och snygg! Så motbjudande med löshår, som man har plockat löss ur, hämtat på soptippen eller sopat upp på golvet! Vilken industri löshårshanteringen är. Riktigt motbjudande! Jag såg programmet! Urk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s