Lördag

Idag har det städats och nu är här nästan så representativt att vi skulle kunna ha visning. Jag undrar hur det är att vara hund egentligen. När jag tittar på Hedvig kan jag bli lite stressad av att hon aldrig får någon djupsömn. Det känns som att hon hela tiden är ett ögonblick från att rycka ut. Även på natten väcks hon av minsta lilla. Det är som att vara nybliven förälder hela livet. Sen stackars Hedvig som med flera raser i sig också ärvt flera uppdrag som att både vakta och valla. En känslig hund men ändå så otroligt lugn och balanserad när det kommer till stökiga o busiga barn. Hon är en sådan klok och fin hund som jag hoppas har många år kvar här på jorden.

d

Annonser

One thought on “Lördag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s