Kallt kallt kallt!

Jösses vad kallt det var imorse! Samtidigt njutbart på något märkligt sätt. Kanske för att solen låg på precis på samma sätt som igår och var bländande gulröd. När jag kom till jobbet så värkte fingertopparna så mycket av kylan att det var svårt att låsa cykeln. Kan det vara minusgrader nu på natten? Mina astrar klarar sig jättebra ute trots kylan. Däremot de jag har inomhus på jobbet står och hukar i sina krukor så jag gissar att det är en växt som står pall för oktoberkylan. Ikväll är det hela Sverige bakar. Ska bli spännande att höra vilket temat för kvällen är. Själv har jag bakat cheesecake till 28 pers och den var himla god! Philadelphiaost, ägg, lime, socker mm är en smarrig kombination. Sen imorgon ska den dekoreras med jordgubbar och blåbär. Under dessa är det en topping också gjord av creme fraiche, vanilsocker och florsocker. Mumsigt med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s