Höstrunda

Så var det lördag igen! Ett barnkalas delar upp dagen i två delar. En lite jobbig del innan kalaset där det ska hinnas med bad i badkar, inköp ab present, promenad med vovven och samtidigt svara femtielva ggr på frågan:- ” Hur många timmar minuter är det kvar till kalaset?”. Nu är det 1,5 timme kvar. Den andra deöen av dagen funderar jag på att baka. Kanske skulle en ciabattadeg kunna jäsa medans vi är på kalaset… Jag ska kolla upp jäsningstiden. Sen har det värsta inträffat här hemma. Kaffet är slut! Ett ilandsproblem jovisst men i denna vällevnadskontext drabbar det oss hårt. Folk kan bli riktigt otrevliga utan kaffe.

Annonser

One thought on “Höstrunda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s