Daimkakor

Vad gör man om man misslyckas med kola och den blir alldeles för hård? Jo man smälter den försiktigt i micron och sen brer man ut den på ett bakplåtspapper och låter den stelna. Därefter kan man göra om den till Daim. Sätt ugnen på 200 grader. Sen tar man 220 g smör och vispar mjukt med 2 dl muscovadosocker. Sen häller man i 4 msk sirap och vispar vidare. I en annan bunke blandar man 5 dl mjöl med 1 msk vaniljsocker och 1,5 tsk bakpulver. Blanda det torra med smörblandningen.Hacka lå200 g daimchoklad och blanda in i den supergoda sirapsdegen. Rulla sen 4 längder som du lägger på plåt med bakplåtspapper. Därefter plattar du till längderna med fingrarna. Sätt in plåten i ugnen i 8-10 minuter. När de fått färg tar du ut plåten och skär längderna i snittar. Låt svalna och sen har du ett gäng vansinnigt goda kakor. Småkillarna här tiggde till sig ändarna och sen hämtade de påfyllning. Gott betyg med andra ord.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s