Höstfint

Den här vackra blomman fick jag förra helgen. Flera färger i en och samma blomma passar mig bra som har svårt att bestämma mig. Idag vet jag inte vad jag ska göra mer än att stryka. Det var flera år sedan sist. Riggar jag upp strykbrädan i köket där radion står kan det bli riktigt mysigt. Sen får jag se om jag orkar sortera i Måns garderob. Om någon vecka bär det av till Rom och då italenarna är så eleganta får vi försöka visa oss från vår bästa sida. Skorna ska vara oklanderliga. Jag har hört att det är mycket fokus på skorna. Kanske ska jag gå igenim skolådorna också. Sen är jag påtagligt medveten om att loppisen som ligger närmast har öppet. Den är igång till slutet av oktober men jag behöver ingenting så idag och framöver ska jag hålla mig borta. Vi får se hur det går med den saken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s