Fredagsmys/kaos

5-7 åringar kan inte lämnas obevakade mer än en minut åt gången. Allt som är skojigt och charmigt urartar därefter. Det bubblades julmust med sugrör och sen jåkade det hamna pizzasallad lite överallt på golvet. Tydligen hade pizzasalladen en roll i tjuv och polisleken som pågick i köket. Sen skyller man på varandra när det ska städas. Föräldrarna är inkonsekventa och säger att de aldrig mer ska beställa pizza. Fredagskaos. Nu ska jag sänka mig i soffan framför Idol. Har man tur så har ingen i produktionen betett sig svinaktigt så att de begåvade sångarna kan ta sig ända fram till slutet.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s