Känns långt borta

Tänk att det var förra helgen jag tog dessa bilder och jag inser att mycket har hänt sedan dess. Det är tjockt med blöta tätt packade löv på marken. Man får cykla försiktigt så inte någon gren gömmer sig under högarna. En äldre väninna fick in en gren i cykelhjulet och blev blåslagen och fick en spricka i bäckenet. Sedan dess tar jag det väldigt lugnt med cykeln. Just nu ligger jag ovanpå sängen och vilar ett par minuter. om 50 minuter kommer 15 pers. Inte 14 som jag trodde. Sen räknade jag inte med mig själv heller så två stolar till hR tillkommit i köket. Hoppas det är nätta damer och herrar som kommer annars får jag problem. Men så spännande det ska bli! Kan ni tänka er att fika med 15 okända personer i två timmar! Det här är bland det bästa jag gjort. På återseende

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s