Avtackning

Idag har jag varit på avskedsmiddag på mitt gamla jobb. Vi åt varmrökt lax och sen kaffe med pralin. Precis lagom och så var det riktigt mysigt att sitta där med sitt gamla arbetslag. Det har gått ett år sedan jag blev tjänstledig och tiden har gått så fort. Vi hade planer på att träffas kontinuerligt men vi lyckades inte ses en enda gång. Hade vi varit i Lund allihopa hade vi nog lyckats men en tågresa på 20 minuter kan bli en jobbig ingrediens när man är småbarnsmamma och heltidsarbetande. Konstigt nog! Sen har Skånetrafiken sin del i detta också. De är lite som Post Nord.

Annonser

One thought on “Avtackning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s