Tänk att detta var på riktigt

Tittar tillbaka lite i arkivet och såg denna bild. Grönskan känns så overklig nu när det är helt andra kulörer omkring oss. Nästa år kanske vi inte har kvar kolonin. Vi är där alldeles för sällan och just nu har jag kvar den av tre anledningar. Den första är att vår gamla hund älskar att vara där. Nr 2 är att jag är så rädd för att den som tar över gör sig av med de gamla ormbunkarna, sågar ner träd, slänger bärbuskar och gräver upp alla perenner. Har ni sett ”Det Okända” på teve? Det har jag gjort otaliga gånger. Vet ni varför de flesta får spöken därhemma? Jo för att de renoverar. Sen kommer den gamla ägaren tillbaka i andlig form och gör vad de kan för att stoppa förstörelsen. Jag förstår drivkraften bakom att ge sig tillbaka till jordelivet i detta ärende. Nr 3 är att vi har massor av prylar i kolonin och jag orkar helt enkelt inte att ta beslut kring vad vi ska göra med alla dessa.

Annonser

2 thoughts on “Tänk att detta var på riktigt

  1. Om ni har råd, att ha kvar kolonien, så tycker i alla fall inte jag, att ni ska sälja den. Vilken oas! Ni kan ha mer tid att vara där i framtiden, kanske redan nästa år. Allting går i vågor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s