Härliga Rom!

Nu är vi tillbaka från Rom och jag saknar staden redan. En kul sak är att när man äter i Rom så känns det helt okej med plastblommor i vaser på borden. Miljön tillåter sådant. I en vas med plastrosor och plastmimosa upptäckte jag en riktig ros. Så man kan även vara lite kreativ och blanda. Sen att det sticker upp en plastkruka i ett blomarrangemang.. Ja även det kommer de undan med. Sen alla bilder på väggarna med urklipp, speglar, stenmosaiktavlor och signerade fotbollströjor bidrar också till charmen. En annan märklig sak var att jag aldrig fick huvudvärk trots att jag bara drack en cappuccino på en hel dag. Här i Sverige får jag abstinens om jag missar eftermiddagskaffe. Skumt!

Annonser

One thought on “Härliga Rom!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s