Inredningsdetaljer från hotellet i Rom


Visst är det trevligt att bli hälsad välkommen med ett fat kakor och ett personligt välkomstbrev från hotellets ägare. Fast jag får tillägga att hotellet hade bara sex rum. Det kan vara lite svårt att hålla denna standard med över 100 rum. Hotellets ägare berättade att han och hans partner köpt detta ställe som varit en enda lägenhet för något år sedan. De hade själva renoverat och dekorerat denna fina centralt belägna sekelskifteslägenhet. Tänk så mycket roligare att ha ett litet överblickbart hotell där man har sitt kontor mitt bland gästerna. Det tycker i alla fall jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s