Fredagsbaket

20171110_160443926470209.jpgIdag städade jag kylskåpet och herre jösses vad mycket syltburkar där fanns. Jag tänkte att då slår jag till och gör en mjuk pepparkaka med lingonsylt och turkisk yoghurt i smeten. Hittade ju även en spänn det yoghurt vid rensningen. Istället för vanligt socker använde jag rörsocker. Känns bättre tycker jag. Nu har Måns och jag vevat ner florsocker och en gnutta vaniljsocker i 200 g creamcheese och brett på smeten på kakan. Sen strösslades det för glatta livet. Men det blev fint med en blomsteräng i höstrusket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s