Birgitta Brunett & jag  besökte Erikshjälpen 

En sådan fröjd att få gå med likasinnad på loppis. Först botaniserade vi i säkert ett par timmar bland alla saker och bara njöt. Allt var så fint uppdukat. De som arbetar på Erikshjälpen vid Öresundsvägen förtjänar verkligen uppskattning. Man ser att de gillar sitt jobb. Sen luktar allt fräscht och personalen är trevliga och hjälpsamma. En parantes om än viktig. Ja sen gick vi till caféet och åt kanelbullar och äppelkaka med vaniljsås. En jättestor bit äppelkaka så det gick bra att dela. Sen bar det iväg igen mellan hyllorna. Jag hittade två kjolar, en finsk svart långklänning, en snygg lång halsduk, en tomtedräkt och ett labyrintspel till Måns. Ett jättefint sammetsaktigt tyg som nog varit en gammal duk. Sen en hel del annat.

10 loppispoäng av 10

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s