Fars dag 

Nu börjar Fars dag gå mot sitt slut. Det blev en trevlig dag. Först uppvaktade vi här hemma hos oss. Chokladask, pyjamas och en biologiskt nedbrytande tandborste. Det klarar man sig bra med! Sen bar det iväg till Patriks mamma där Patriks pappa blev firad traditionsenligt med middag, choklad, trisslotter och en Amaryllis. Ett tydligt tecken på att vi närmar oss första Advent. Sen fick jag rapport från Småland där mamma uppvaktade Pappa. Efterrätt framför öppna spisen gissar jag var en riktig höjdare. Om ni undrar över bilden med hamburgaren så var det en tröstpresent till vår gamla vovve. Slutligen Grattis alla pappor!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s