Vackert från Småland

Bråda dagar som denna visar jag gärna bilder från en lugnare plats på jorden. Pataholm utanför Kalmar i riktning mot Oskarshamn. Här i Lund planeras det för fullt inför Advent och Jul. Ja för att inte glömma Lucia. En del idoga människor stressar mig genom att snart ha avslutat städningen inför Advent. Vår granne har fått upp Adventsljusstakarna i helgen. Jag må vara jultokig men jag håller strikt på att inte köra igång med det tunga artilleriet innan första Advent. På torsdag ska vi ha en besiktning av vårt hus och då blir det iofs per automatik en städning. Dock ingen vidare romantik kring denna. Rensning av golvbrunnar är verkligen ingen rolig historia.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s