Före och efter snön


I morse fick jag översta bilden skickad till mig av Pappa med texten att snön var på väg. Svårt att tro men så ikväll kom snöbilden. Nu känns vintern inte så långt borta. Kanske tar sig snön ner här snart? Jag har inte sett vädret på flera dagar. Inte nyheterna heller vilket är olikt mig. Men jag hörde att Mugabe vägrar avgå. Vissa saker är svåra att förstå. Eller rättare sagt omöjliga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s