Den bästa tiden

Här kommer ännu en bild från Småland och anledningen till detta är att jag tycker den är fin. Även stämningsfull. Sen är det så nuförtiden att det är mörkt ute när jag är ledig vilket försvårar fotandet. Men till rubriken. Denna tid är den bästa jag vet. Det är sådan kreativitet i stugorna och man varvar mellan stillsamma aktiviteter som att sticka nejlikor i apelsiner till att delta i bullriga julbord. Dofterna i denna tid är underbara. Som doften som kommer när man blåst ut ett ljus. Den doften gör mig andaktsfull. Glöggen är också underbar. Jag kan bli frustrerad över att jag inte hinner prova alla glöggsorter på en månad. När jag är inne på negativa saker kring julen så är det följande: Halsbränna, halka, stress, krimskrams och klådan på handryggarna som jag får av att hantera granen. Inte mycket på minuskontot mao. Så på det stora hela en riktigt fröjdefull jul.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s