Redigera bilder

År 2018 ska jag lära mig bildhantering. Som det är i nuläget så är jag oerhört dålig på allt förutom att se i bilder. Hade jag i nuläget kunnat redigera denna bild så behöver ni nog inte titta länge för att se vad som ska bort. Jo att det är en störande sladd som sticker upp bakom Hedvigs huvud. Nästa år ska jag gå in i redigeringsprogram och sen ska jag publicera bilden på Hedvig och Måns. utan sladd.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s