Fika på Ambrosia i Malmö

Idag hade vi en fin eftermiddag på Triangeln i Malmö. Vi besökte roliga affärer som Slöjddetaljer och Systrarna Grene. Så mycket fina saker! Sen bjöd mamma på fika på Konditori Ambrosia. Jag åt en fluffig cheesecake. Mamma åt en chokladtryffelbakelse som var så mäktig att både jag och pappa fick rycka in och hjälpa henne. Pappa som sann smålänning nappade på ett erbjudande för ”Black Friday”. Han fick en bamsemuffins och en kaffe för 30 kr. Som ni ser var det stiliga bakverk. Miljön är dock mysigare på Ambrosia på Södra Förstadsgatan. Jag tycker om när det är sammet och mörka träslag på caféer. Men sällskapet är viktigast! Tack Mamma och Pappa för en mysig tur i Malmö! 😚

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s