Dessertmästarnas jul

Ikväll klockan 20.00 på kanal 5 slår julmyset till. Tre manliga herrar med till synes god fysik och hälsa bakar då så det står härliga till. Jag gillar den juliga glammiga inramningen. Det finns inte mycket juligt som jag inte gillar. Det enda som är långt ifrån mig är en minimalistisk jul med svart och silver. I så fall hade det fått vara i en lite murrig slottsmiljö. Inte i en vit lägenhet med divansoffa och Lexingtonkuddar och filtar. Varför blir man som man blir? Detta med personlig smak och stil är jättespännande! Lika berikande som dialekter!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s