Hyacinten i fokus 

20171127_2027101482750602.jpgFrån i början av november månad börjar jag längta efter Hyacinter. I mitten av november tillåter jag mig att köpa dessa. Men jag lurar mig själv med att de kanske blommar först kring Advent. Fast sen en vecka senare är de i blom och det finns inget bättre att komma hem och möta hyacinthdoften i farstun. Men det är klart apelsiner med nejlikor, grandoft, glögg, lack och Lussekatter är inte heller dumt.

Annonser

One thought on “Hyacinten i fokus 

  1. Jag minns hyacintherna, som man hade förr. Stora täta blommor, som doftade underbart, som jag längtar efter. De, som finns nu, är endast bleka avbilder på grund av allergikerna, som gnällde. Varför måste de hyacinther, när de inte tål dem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s