Så underbart!

20171127_175708877763045.jpgÄntligen har de kommit! Dessa två böcker beställde jag ifrån en sk jultidningsförsäljare. En jultidningsförsäljare är ganska ofta en vuxen som fått ärva uppdraget av den ursprungliga försäljaren som tröttnade. Måns fick frågan ifall han ville sälja jultidningar. Han är 6 år. Hade vi sagt ja så hade vi efter ett par dörrknackningar fått sköta både försäljning och administration. Mamman i grannhuset fick ta över det administrativa och det krävdes att både hon och jag fick samarbete för att kunna begripa vad jag hade beställt och skulle betala för. Kanske är det vi som är för gamla för att sälja jultidningar. Hursomhelst är jag själaglad för mina vackra böcker och nu ska jag ta en kopp kaffe och insupa recepten.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s