Pepparkaksbak

Igår uttryckte Måns att han ville baka pepparkakor. Jag var på väg att göra en sats men hade inte tillräckligt med smör. De gånger jag gjort egen pepparkaksdeg har det blivit en jättedeg som aldrig tar slut. Det har varit en klump stor som en julskinka som legat i kylskåpet hela julen och gett mig dåligt samvete. Så idag blev det köpedeg. Väldigt smidigt och en lagom stor klump gav oss fyra plåtar pepparkakor. Det ska bli mysigt imorgon att plocka fram de egenproducerade pepparkakorna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s