Saffransscones och Silent Night

Klockan 06.30 väcktes herrefolket här huset. Själv hade jag varit uppe en timme tidigare och städat efter gårdagens pepparkaksbak. Detta för att jag ville hålla mammas tradition med riktigt Adventsfirande vid liv. Så i morse blev det saffransscones och varm choklad till tonerna av Elvis Silent night. Mysigt! Men jag var tvungen att tjata länge på Måns innan han kom ner. Han trodde jag gjort en ”äggig” pannkaka och var lite jädd. Bilden blev tyvärr inte så fin då kameran var tvungen att vara kopplad till min Buetoothspelare. Allt för julmusiken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s