Hej Gott Folk!

Vilken hektisk men också rolig period det är nu i juletid! Men inte för alla och det är jag väldigt medveten om. En del människor av äldre årgång har berättat för mig om sina känslor för julen och de är inte alltid så positiva. Jag kan förstå att det känns tungt att allt stängs ner när barnen bor i andra delar av landet eller världen och man själv inte har hälsan eller ekonomin till att åka dit.  Eller när livskamraten är sjuk eller gått bort och man inte har barn. Eller att man har dålig kontakt med sina barn av olika anledningar. Då är det fantastiskt när någon uppmärksammar dessa personer. Idag träffade jag en kvinna som är över 80 och hon är helt fantastisk! När hon blivit bjuden av sina barn på julmiddag så åker hon hem till sig och bjuder hem två bekantar i grannskapet som inte har någon. Så sitter de hemma hos henne och myser på kvällen. En sann julanda! Det bästa är att det är av ren omtänksamhet och hon är likadan hela året. Hon idkar inte välgörenhet på ett tråkigt sätt utan det kommer från hjärtat. Idag hjälpte hon mig och det betydde mycket!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s