En prydlig herre

Vi tog en kvällstur med julgeansfoten i högsta hugg. Målet var Klostergårdens centrum där det brukar pågå granförsäljning vid den här tiden. Så besvikelsen var stor när denne prydlige herre meddelade att försäljningen startar den 15/12. Förra året kunde vi tända granen till Lucia och det tyckte jag kunde bli tradition. Nu tröstar vi oss med ostkaka med blåbärssylt. Imorgon går Måns och hans klass Lucia på Träffpunkten där jag jobbar. Det blir nog väldigt fint och stämningsfullt.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s