Luciapyssel

Idag har jag sett ett litet Luciatåg och det var jättegulligt. Tyvärr så är det så känsligt att fotografera barn nuförtiden så någon bild på Luciatåget blir det inte. Efter att gänget med försteklassare försvunnit från Träffpunkten började vi med lite pyssel. Först tillverkades det julkort och sen blev det två sorters julgodis. Den ena sorten var jag inte med och gjorde men jag vet att det var whiskey i den. Sen nummer två var smält choklad och nougat som blandades med torrostade mandlar. Nu är båda sorterna i kylen. Imorgon ska vi provsmaka och sen ska de dukas fram till gottebordet på vår julfest onsdagen den 20/12. Det blir sista stora saken på arbetet innan vi tar julledigt.20171213_153614743335079.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s