MR Mattias skola

Igår kom en tjej som heter Jenny till mitt arbete för att berätta om ett projekt för barn i Kambodja. Hennes bror hade startat arbetet med att undervisa barn i engelska men tyvärr dog han sedan i en dykolycka i Sydamerika. Familjen bestämde sig för att fortsätta arbetet med barn och nu driver de en hel skola där barnen förutom engelska har fått lära sig att borsta tänderna. Barnen hade aldrig sett en tandborste när projektet startade och många hade svarta tänder. Barnen i Kambodja som är fattiga  försöker hålla hungern genom att tugga på sockerrör eller suga på klubbor och många går omkring med tandvärk. Jenny hade med sig lite sjalar och andra produkter och det kändes väldigt bra att kunna bidra till detta projekt. Tyvärr är barnen också utsatta för trafficking. Hemska människor som förgriper sig på barn.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s