Risnougat

Detta blev en succé! Lätt att göra också och nu ska den bara få svalna ifred vilket nog blir det svåraste kapitlet. Såhär gör du! smält 125 g smör och blanda sedan i 1,5 dl socker och 3/4 dl ljus sirap. Låt det puttra i 3 min och häll sedan i 100 g nougat och 1 dl grovhackade jordnötter.veva runt till en smet och sist häller du i 3 dl rispuffar och blandar in dessa i smeten. Bre ut allt i en liten braspanna och toppa glest med 1 dl rispuffar. Låt kallna och skär sedan i bitar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s