paketspelet

Sista dagen innan jul på jobbet. Vi år ris a la Malta i röda kåsor och sen blev det paketspelet. Så roligt när jakten på ett särskilt paket satte igång. I det här fallet var det ett paket som såg ut som en soppåse som alla ville ha. Givaren hann inte packa in sitt paket utan rullade in det u Nettos reklamblad och sen ner i en fruktpåse.  Alla var nyfikna på dess innehåll. Till sist kunde den packas upp och det visade sig vara 4 stycken Hyacinter. Så det blev mycket för den 20 lapp vi skulle lägga.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s