Bästa adressboken!


Tack B.B för den fina adressboken! Den är precis lagom stor. Sen med den fina John Bauerbilden på omslaget. Jag ska hem och skriva över alla spridda adresser. Kommer att kännas skönt! Jag fick även en ny plånbok så även där blir det mer ordning och reda. När jag kommit hem ska jag visa mina andra julklappar. Jag är verkligen nöjd med alla och med julen i sin helhet. Just nu ligger jag under en filt på vinden och återhämtar mig efter juldagsfrukosten som slutades av med resterande födelsedagstårta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s