Granar

Här ligger en hög granar som inte blev sålda på julmarknaden där mina föräldrar bor. Jag var bra sugen på att köpa med mig en hem. För hemma har vi en slokande gran som tappar kulor med jämna mellanrum. Denna exklusiva Kungsgran som vi köpte helgen efter Lucia började må dåligt redan efter några dagar trots vätsketillförsel. Jag skulle vilja reklamera den. Snart får vi vända den upp och ner och hänga om kulorna om den ska hänga med till nyårsafton.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s