Småfåglar och annat

Det är snart januari och mina pelargoner står fortfarande gröna utanför huset. En annan somrig krukväxt har fått en nytändning och har nu levererat två små blommor. Ska det verkligen vara nödvändigt med vinter nu innan våren? Det kommer att kännas som världens bakslag då jag inte vinterförvarat mina växter. Ja visst är det dumdristiskt. Jag får tänka om medan tid finns och svepa in växterna och rädda mina pelargoner. Sen kan vintern få komma med full kraft. Så får barnen använda sina snöfordon och göra snögubbar. Tänker jag efter så vill jag nog inte vara utan sådana vintrar. Så idag gräver jag ner mina Hyacinter i jorden och sen börjar jag själva ” nattningen” av trädgården.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s