Julklapp från Body Shop

Jag fick ett presentkort på Body shop i julklapp och idag handlade jag en hårinpackning som luktade banan. Sen lyxade jag till det ordentligt med en ny hårborste gjord av bambu. Såhär på vintern har jag känslig hårbotten och denna borste har små träkulor ytterst på borsten. Imorgon ska jag packa in håret och se om det ger effekt. Tänk om jag får borsta ett glänsande svall.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s