Snart är festen över

Nu gäller det att gräva djupt i skålarna för snart är det slut på festandet. Idag är det s.k fredagsmys. Otroligt hur lätt det begreppet kom till Tydligen något som alla längtat efter att legitimera genom ett gemensamt ord. Kanske tom finns med i Ordlistan. Nyanlända lär sig fika och ha fredagsmys. Mysigt! Men det gäller att välja fikatillfällen. I alla fall om man som jag har lätt att gå upp i vikt. Just nu känner jag mig som en atlantångare som fått fel bränsle.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s