Måns har fått en robot 

Häromdagen fick Måns en robot av min gamle vän som arbetat på robotlaboratorum. Hedvig är föga imponerad ser det ut som. I själva verket är hon helt slut av att lyssna efter hot från himlen. Här smäller det till med jämna mellanrum. Jag hatar verkligen smällandet. Sen oroar jag mig för att Måns ska plocka upp raketer eller smällare från marken. Varför inte bara förbjuda eller rejält begränsa skjutandet? Jag är långt ifrån ensam om denna åsikt. Veterinärersoch sjukvårdspersonals varningar borde räcka. Sen ur en ekonomisk aspekt kunde man gjort något bättre på nyår med en gemensam manifestation och skänka några hundra var till cancer, alzheimer och hjärt och lungfonden. Efter att man kontaterat hur mycket som kommit in till forskning kunde man fira av några bamseraketer och sen sätta punkt. Det är mitt förslag. Raketskjutandet idag är inte bättre än att vaska champagne vad gäller att bränna pengar på några sekunder. Sen när 100 tals människor skadas och invalidiseras tycker man att det borde räcka för ett förbud. Men inte ens kaoset i Malmö förra året gjorde någon inverkan och det säljs som vanligt raketer överallt. Men tomtebloss är det däremot vansinnigt svårt att få tag på. Nu har jag antagligen gjort ett så kallat pensionärsinlägg igen.

Annonser

One thought on “Måns har fått en robot 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s