Nu tar jag paus!

Herrejesus! Jag håller på att reducera min garderob och jag tänkte att en fjärdedel skulle bli kvar. I storlek har jag allt från medium till XL. Medium var läääänge sedan om man bortser från Gudrun Sjödén som har vänligare tolkning av hur en mediumkvinna ska se ut. Men nu är frågan om jag ska sälja lite Gudrun Sjödén på nätet. Så kan jag köpa mig en sak jag verkligen vill ha till våren. Kanske en ny stil…Nu börjar snart det nya året och jag tänkte vara mer redo detta året. Vi ska börja med att fira lite på nyårsafton vilket vi inte gjort på 11 år. Detta då Hedvig mått så dåligt. Men nu är Måns så stor så jag känner att vi inte kan gömma oss i mörkret med nerdragna gardiner i år. Vi får låta henne ha en hundgrotta i badrummet medan vi firar utanör. Det blir lite glitter och tapas och ostbågar såklarr!

Annonser

One thought on “Nu tar jag paus!

  1. Gör dig inte av med din garderob! Gör nya kombinationer! Dessutom går man upp och ner i vikt under åren. Man kan använda dem på andra sätt också. Jag gjorde en gång en bilkudde av en kjol,som jag sydde i slöjden. Den var tänkt till hans Willys Jeep, som han hade restaurerat just då. Den är tyvärr såld sedan länge, så han har kudden på sängen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s