2 januari 

Ligger julfet och funderar över livet. Man rusar på i gamla ovanor. Imorgon börjar jag jobba igen. Halva dagen går till tid vid datorn och därefter ska jag få igång en film på projektorn. Två negativa faktorer. Stillasittande och teknisk ” utmaning”. Sen det trevliga finns runtomkring. Man ska resa sig en gång i halvtimmen säger Michael Mosley. Sittandet är livsfarligt och man minskar livet med häpnadsväckande siffror för varje minut i tevesoffan. Precis lika orimligt som att en dömd i USA ska sitta 500 år u fängelse har jag minusliv som följd av sittandet. Så nu ska jag leta upp mitt aktivitetsarmband och införa stegräknare i mobilen. Så kanske jag kommer ikapp min egen ålder igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s