Bästa matlådorna

Nu har jag ersatt matlådorna i plast med dessa giftfria glasmatlådor från Granit. Köpte tre förra året som jag verkligen blev nöjd med. Locken är lätta att knäppa på och sitter stenhårt. Lådorna kan dessutom värmas i vanilg ugn upp till 220 grader. Så nu köpte jag tre matlådor till men sen får det räcka. 90 % av plastbunkarna åker till återvinning. Det kändes väldigt bra att fylla upp en kasse med skrymmande bunkar vars lock alltid  fattas. En irritationskälla mindre.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s