Saknad

Hedvig alias Viggen var hos oss i en vecka under ledigheten och det var mysigt. Nu när vardagen är tillbaka saknar vi henne förstås. Fast hon tycker det är lugnt o skönt hos svärmor där hon har sina rutiner. Nyåret gick bättre än tidigare aftnar men det var ändå en pärs för henne. Särskilt kring 24.20 när man tror att skjutandet är över. Då rullar kanske de mest onyktra ut genom porten och ska försöka genomföra en raketskjutning. Vilket vansinne!Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s